Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Лорина Камбурова събра с обява двойки за целувка пред камера

отпечатай новината

29.11.2018 13:39 | Видян 997 пъти

Лорина Камбурова събра с обява двойки за целувка пред камера

Да съберат възможно най-много двойки, склонни да демонстрират любовта си чрез продължителна целувка пред камерата – тази идея стои в основата на новото видео на дуета Росен Пенчев и Лорина Камбурова - Ross'n Lorina.

Песента носи името Rusty Fall и е вдъхновена от връзката между Пенчев и съпругата му Бояна Бъчварова, която към момента също работи със звездата от „Скъпи наследници“ по авторския им спектакъл „Портретът“. Проектът е съвместен и с Мариана Георгиева, а към момента търси сцена, както у нас, така и в чужбина.

„Много съм горда от Rusty Fall. Успяхме да съберем много хора, които да се целуват за клипа, като дори една двойка се целуна за първи път пред камерата”, категорична бе Камбурова пред bTV. Парчето отстоява тезата, че старата любов ръжда не хваща, а героите в музикалния минифилм актрисата и Певчев събрали чрез обява в социалните мрежи. Режисьор на видеото е Ясен Григоров, която обяснява, че творбата му е „една визуална игра“.

Rusty Fall е и първото парче на Ross'n Lorina, част от албума им 4U, който трябва да се появи на пазара навръх Свети Валентин догодина. Премиерата на видеото към песента се състоя във вторник вечер в клуб „Книгата“, а веднага след това последва и лайв изпълнение на групата.

Източник: Монитор

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !