Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Анелия създава смут в Бели Вит

отпечатай новината

26.11.2018 13:58 | Видян 2859 пъти

Анелия създава смут в Бели Вит

Тази седмица от 18:00 часа в епизодите на Скъпи наследници зрителите на bTV ще разберат каква е ролята на Борис в плана на Калин за контраатака срещу Георги. Внучката на баба Сашка – Елена (в ролята – фолк примата Анелия) ще внесе смут сред жителите на Бели Вит с неочакваната си визита, а професионалният й успех в столицата ще накара Диди да преосмисли щастието от постиженията си на село.

Стриптизьорката Ники ще благодари на Ленин за защитата срещу индийския продуцент, а руснакът ще попадне в неочаквана ситуация, която заплашва не само психическия му баланс, но и сигурността му в Бели Вит.

Чавдар ще подходи прагматично към връзката си с Диди, а тя ще сподели притесненията си от твърде спокойния и подреден живот с него. Фризьорката ще защити решението си пред Иван с аналогията в неговата любовна история със Снежана, а полицаят ще положи всички усилия да направи и нея и дъщерите си щастливи.

Дали „младите“ ще получат благословията на семействата си и как Милица ще допринесе за щастието им - всеки делник от 18:00 часа в Скъпи наследници по bTV, както и до седем дни след ефир на btvplus.bg.

Близостта между Поля и Чочо ще създава все по-заплетени ситуации, които нямат правилен изход, а Венета ще направи следващата стъпка към затвърждаване на независимостта си като започне шофьорски курсове.
Притеснен от неподозираните желания на жена си, Марин ще се постарае да обезпечи семейството финансово. Кандидат кметицата ще се опита да вразуми Борис и да спечели предимство пред Цветан, а Снежана – да помогне на Чочо и Любо да разработят новия си споретен бар.

Цветан ще предложи на Чочо план, който ще допринесе за развитието на клуба, селото, а и за спечелване на кандидат-кметската надпревара – да превърнат селото в спортен център на България. Изкушаващата оферта ще доведе до принципно противопоставяне с Боби и Любо, а честната дума на кметския наместник ще бъде придружена с обещанието за красиви момичета и пациенти на доц. Панова като първи клиенти.

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !