Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Божинов глези Биляна като принцеса

отпечатай новината

11.10.2018 14:25 | Видян 1856 пъти

Божинов глези Биляна като принцеса

На живот са го ударили във Враца футболистът Валери Божинов и половинката му Биляна Дол.

Голямата звезда на Ботев (Враца) всяка вечер води любимата си на ресторант и дори сам слага в устата й храна. Двамата влюбени пристигат с луксозния бял джип на Божинов, който е хит из врачанските улици. Денем докато Божинов е на тренировки, возилото се управлява от шофьор, който разкарва Биляна.

За вечеря двойката се глези с различни специалитети приготвени специално за тях - панирани сиренца, телешко месо. Сръбкинята залага на обилна порция гръцка салата. Валери е толкова влюбен в Биляна, че я храни и обгрижва сякаш е малко дете. Играчът използва своята вилица, за да подава вкусни хапки в устата на жена си.

С другата ръка придържа прибора отдолу, за да не покапе. Истинска  семейна идилия. След като Валери изпива една малка бира, гаджето му си поръчва чаша червено вино. Често компания им прави някой от съотборниците на нападателя, пише „България Днес“.

Божинов често си позволява и леки закачки с дамата до себе си. В разгара на вечерята той я хваща за конската опашка и я подръпва палаво. Щом пристига десертът Валери отново загребва сладкиша с лъжичка и подава на Биляна. След това Божинов вади цигара, но тя е предназначена за 10-години по-голямото му гадже.   

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !