Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Ева след ВИП Брадър: Най-големият ми страх беше за майка ми

отпечатай новината

11.10.2018 12:52 | Видян 1718 пъти

Ева след ВИП Брадър: Най-големият ми страх беше за майка ми

„Голямо изживяване беше в къщата, но мисля, че се справих. И дори съм доволна, че напуснах”. Това сподели Ева Найденова от „Тоника” след напускането на „ВИП Брадър”.

65-годишната певица бе поредният съквартирант, който излезе от шоуто. Единственото, което я вълнуваше малко след това е дали всички в семейството й са добре.

Най-притеснена тя бе за майка си. „Тревожа се, защото е тежка грижа, но всички ние се справяме с проблема”, казва още изпълнителката.

Певицата бе на номинации заедно с Кулагин и Божана, но събра най-малък вот и си тръгна, пише "България днес".

Тя не пропусна да защити Ваня, като й предаде щита, с който разполагаше в играта. „Нашите отношения никога не са били лоши, за да се затоплят вътре, макар да имаше напрежение, което изгладихме помежду си”, казва още Ева.

Според нея най-голямата грешка на всеки, който е влязъл в „играта на випове” е да се вземе на сериозно. „Както казваше Тодор Живков: „Приземяване! Приземяване!”. Аз съм една голяма късметлийка, че така ми се стече животът, че бях и все още съм част от всичко това—приятелите, сцената...”, казва певицата.

Междувременно бившите й съквартиранти разполагат с 0 лева седмичен бюджет, след като Кулагин отказа да участва в седмичната мисия „Утопия” и я провали.   

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !