Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Адреналинката Яна ще се жени

отпечатай новината

15.01.2008 10:09 | Видян 9754 пъти | Гласували 1

Адреналинката Яна ще се жени

Докато оспорва слуховете, че ще се разделя с шоуто за телевизионни гафове Господари на ефира, една от адреналинките Яна е предприела доста сериозна крачка в живота си, имайки предвид крехката й възраст, пише Експрес.

С планове за сватба още тази година с приятеля й Иво, който е моден дизайнер, се похвали русокоската. Младежът е живял дълго време в Лондон, където е изучавал мода. Именно той се е заел и с ушиването на булчинската рокля. Според адреналинката Менделсон ще звучи през май. Именно поради тази причина чаровницата отказа да се снима преди няколко месеца гола за корицата на еротично списание, където обаче лъсна Жана. Яна е родена в Бургас на 7 юли 1986 година.

Яна и Иво се запознават преди година на студентския празник. От тогава са неразделни. С този човек се чувствам страхотно. Забавляваме се непрекъснато. Не ни остава време да се скараме дори, усмихва се танцьорката.

По повод слуховете, че се разделят с Господари на ефира, Жана и Яна нито потвърждават, нито отричат. Едно е ясно - до края на годината ще са в ефир, тъй като са подписали договор.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !