Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Внучката на Царя стана новата Адел

отпечатай новината

04.10.2018 14:43 | Видян 1481 пъти

Внучката на Царя стана новата Адел

Княгиня Мафалда Преславска е новата Адел. Британските медии полудяха по българската принцеса, която напоследък, освен музикалните сцени щурмува и модните подиуми, научи HotArena.

Внучката на Симеон Втори е възпитаничка на „Бъркли” и още в университета преподавателите й й предсказваха бляскаво бъдеще. В момента клубовете в Бостън, Лисабон, Ню Йорк и Лондон са готови да се избият, за да си осигурят нейно участие, пише „България днес”.

Млада княгиня пее соул, инди поп, рок, електро блус и трип-хоп. Мнозина я сравняват с Адел и Лаура Перголизи, а неин продуцент е не друг, а Ян Бартър, който открива и Ейми Уайнхаус.

Синята кръв и състоянието на семейството нямат нищо общо с успеха на Мафалда Сесилия. Родената в Мадрид красавица грабва с глас, а песните й „Run” и „Goodbyes” стават хитове в музикалните канали в интернет и по музикалните телевизии на два континента.

Младата принцеса си мечтае да оглави музикалната класация „Билборд” и нищо чудно да успее. Освен това тя е достатъчно популярна, за да я канят за лице на „Вог”, както и на модните дефилета на Майкъл Корс.

Чаровницата е известна и с увлечението си по българската култура. Макар да не знае и думичка на български език, Мафалда играе хора на инициативи организирани от баща й, пее народни песни и участва в различни събития, организирани от Сити клуб–на българската общност в Лондон.

Явно е време българската княгиня да посети и България.    





автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !