На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Вкусът на България стартира...

Тази събота от 11:00 ч. „Вкусът на България“ по bTV ще...

Константин разкри: Алисия и Бирмата се разделиха

отпечатай новината

03.10.2018 11:45 | Видян 3202 пъти

Константин разкри: Алисия и Бирмата се разделиха

Фолкпевицата Алисия и Жоро Бирмата са разделени! За това намекна фолкпевецът Константин на съвместно участие с колежката му в понеделник вечерта. Двамата пяха специално за рождения ден на половинката на Константин - Надя, която отпразнува зрелищно рождения си ден.

"Алисия, имаш ли си гадже?", обърна се Коцето директно към Алисия, която изпадна в неколкосекундно неловко мълчание.

"Разбирам, спокойно, аз ще ти стана гадже. Ако съпругата ми намери по-богат от мен и реши да ме напусне, ще се загаджим с теб. Аз съм много готин и надарен", нареждаше Константин, който често отпиваше уиски от любимата си голяма водна чаша, пише България Днес.
 
"Не знам дали ще станем гаджета, но мога да ти предложа да направим трети дует. Надето е много хубава жена и трябва да си заедно с нея. Знам, че много се грижиш за нея - за рождения ѝ ден си я зарадвал с чудесен подарък. Няма да се разделяте с нея", отвърна дипломатично Алисия.

"Много си хубава, много си готина", продължаваше да флиртува Коцето, като се опита и да свали жартиера на фолкаджийката, а тя приемаше всичко като шега и не се дърпаше. Чалгарката се беше облякла в прозрачна полурокля, която едва скриваше бюста и слабините ѝ. Коремът и бедрата ѝ бяха оголени, а Константин палаво надзърташе под свръхкъсата дреха.
 
"Алисия се държи като необвързана жена. Ако беше с гадже, нямаше да си позволи такива волности", коментираха присъстващи в нощното заведение, изказвайки мнение, че любовта между фолкпевицата и Бирмата е останала в миналото.
 
Фолкпевицата има дълги и изпепеляващи отношения с бизнесмена Георги Станоев. Тя се загаджи с Жоро Бирмата, след като той прекрати връзката си с Преслава. Двамата бяха забелязани за пръв път заедно след връщането си от екзотична ваканция в Тайланд. След това решиха, че няма смисъл да се крият и започнаха да излизат заедно.

Пословичната ревност на Бирмата рефлектира и върху Ася от Вакарел, която често се караше с любимия си. Заговори се дори за грозни сцени между двамата в дискотека в Благоевград, но нито един от тях публично не се отрече от другия.

Темата за раздялата им стана актуална отново след напрежението около бизнеса на Бирмите. Спецпрокуратурата се озова в един от ресторантите на Евлоги Станоев - Голямата Бирма. Той и двамата му синове Георги и Димитър се издирват от полицията. Тримата са обвинени задочно за участие в група за производство на нелегални цигари.

Униформени служители застигнаха и нищо неподозиращата Лидка Скалата, която по това време си почиваше блажено с приятели във Велинград и нямаше никаква представа за протичащите полицейски акции. Скалата бе отведена от хотела, в който си отдъхва, за да даде показания относно бизнес делата на семейството.

От тогава до днес от Лидия Станоева ни вест, ни кост. Обикновено тя е свръхактивна в социалните мрежи, където непрекъснато си пуска снимки от дискотеки и барове с шумни компании. В столицата и околията Скалата отдавна е известна като голям бохем и купонджия - не пести пачки за забавления. Откакто имат проблеми с органите на реда, нея никаква я няма.

Лидка Скалата е много близка приятелка на Алисия. Или поне беше. Двете вече не излизат заедно, въпреки че доскоро бяха неразделни - ходеха по дискотеки и дори на екскурзии в чужбина. Лидка Скалата не се появи и в дискотеката в понеделник вечерта. Вместо с доскорошната си дружка Алисия пристигна с Константин, който я докара с луксозния си спортен автомобил.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !