Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Още един съквартирант напуска ВИП Брадър

отпечатай новината

28.09.2018 11:50 | Видян 1870 пъти

Още един съквартирант напуска ВИП Брадър

Още един от участниците във ВИП Брадър ще напусне риалити формата.

От екипа на предаването не издават кой от съквартирантите ще стегне куфарите и ще излезе на свобода, но по всяка вероятност става въпрос за гримьора с поразяваща уста Валентин Кулагин.

След като Големия брат инсценира изгонването на Вальо, победителката в MasterChef Божана Кацарова и акторът Веселин Плачков, тримата получиха втори шанс. Жигосаните с алена буква за нарушаване на правилата посредством агресия, те се озоваха в „лудница“. Валентин обаче категорично заяви, че ако продуцентите не бият шута на мъжа до Мариана Попова, той ще напусне сам.

За да задържи играчите в импровизираното психично отделение, Големия брат обясни, че евентуално напускане на Божана, Весо и Вальо ще се зачита за изгонване и те няма да вземат хонорар.

Възможно е и продуцентите да изгонят Плачков, за да задържат Кулагин в шоуто, като най-атрактивен играч и виновник за всеки скандал в Къщата.

След като рапърът Ванко 1 напусна „ВИП Брадър“ по здравословни причини и танцьорката Яна излезе за да се грижи за децата си, съквартирантите рязко намялаха.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !