Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Яна Маринова снима Кръвта на пеликана с Нина Хос

отпечатай новината

12.09.2018 09:16 | Видян 1739 пъти

Яна Маринова снима Кръвта на пеликана с Нина Хос

Яна Маринова е част от българският каст на копродукцията с Германия Кръвта на пеликана, в която голямата звезда е носителката на Сребърна мечка Нина Хос.

Голяма част от снимките се състояха през август, но екипът ще продължи да работи и идните месеци по подкрепената от НФЦ продукция.

"Това е филм, който смятам, че ще представи по най-добрия начин както немската, така и българската страна", сподели в На кафе Яна Маринова, която е успяла да почива едва два дни това лято между репетициите в театъра и на сета на Кръвта на пеликана.

От българска страна във филма ще изгреят още Димитър Баненкин и Албена Колева, както и две от основни героини – десетгодишната Аделия Ослепо и шестгодишната Катерина Липовска. Малките актриси влизат в главните роли на осиновените от България дъщерички на героинята на Нина Хос – Вибке.

"Сюжетът разказва за геройството на една жена, която избира да направи правилното за бъдещето на хората и рискува своя емоционален живот. Историята обаче е по холивудски маниер със всички обрати и интересното завързване на обстоятелства, което те държи под напрежение“, разкрива Маринова.

Родната звезда не скрива възхищението си и от немската си колежка, за която казва, че е „изключителен професионалист“.

„Работи с колегите месеци наред, за да разбере психологията на това да работиш с коне. Подготвя се и емоционално и физически за тази роля дълго време“, разказва Яна. Самата тя също се подготвя отдавна за образа си на шеф на конната полиция. В последния месец и половина например тренира почти всеки ден езда, въпреки че практикува конен спорт от 7-8 години вече.

"Все пак играя човек, който професионално се занимава с коне, не може да има стойка на начинаещ", казва перфекционистката. Това й старание, носи на Маринова и похвали от продуцентката на „Кръвта на пеликан“ Верена Грефе Хофт.

„Мисля, че е невероятна актриса и сме много горди, че е част от този филм. Има важна роля за филма, която трябва да я играе човек, който много я усеща, както тя и го прави по най-професионалния начин“, споделя продуцентката.

Докато чака старта на втората партида снимки на Кръвта на пеликана Яна Маринова вече работи по новия си филм Диви и щастливи, на който сега ще бъде сниман трейлър. Зад продукцията застава отново екипа на успешния Привличане.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !