Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Ралица Паскалева избяга с бебето в провинцията

отпечатай новината

03.08.2018 09:15 | Видян 1908 пъти

Ралица Паскалева избяга с бебето в провинцията

Д-р Стилянова от Откраднат живот реши да избяга от напрегнатото ежедневие в столицата и се скри в провинцията.

Екранната д-р Стилянова от сериала  „Откраднат живот” заведе невръстния си син Максим в родния си град Русе, където се е отдала на почивка и забавления. В момента чаровната брюнетка е в майчинство и все още не е ясно дали ще бъде част от новия сезон на популярната лекарска поредица, писа „Уикенд“.

Паскалева роди сина си в началото на юли и не бърза веднага да се връща на екран. Вероятно актрисата ще се включи в снимките на „Откраднат живот” по-нататък, но засега се е посветила на бебето Максим и на любимия си мъж – волейболистът Теодор Салпаров.

Ралица е споделяла, че баща й е строителен инжинер, а майка й върти сватбена агенция и винаги са имали добри финансови възможности. Никой в семейството й не се занимава с актьорско майсторство, но тя от малка участвала в театрална постановки и мечтаела да се изявява на сцена. В крайна сметка хубавицата превърнала хобито си в професия, кандидатствайки в НАТФИЗ. Приели я в класа на проф. Стефан Данаилов, на когото днес е много благодарна за търпението и споделения опит.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !