На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Вкусът на България стартира...

Тази събота от 11:00 ч. „Вкусът на България“ по bTV ще...

Киро Скалата и Данчо Йовчев в силова надпревара

отпечатай новината

29.07.2018 16:50 | Видян 3065 пъти

Киро Скалата и Данчо Йовчев в силова надпревара

Демонстрации по стрийт фитнес от шампиони и специалното участие на олимпийския шампион Йордан Йовчев ще бъдат на 4 август от 16 00 часа в Пловдив, Аква Парк Санкт Петербург

Новото предизвикателство за малки и големи, момичета и момчета в пътуващото шоу Крале на Силата е съзтезание за максимален брой кофички и набирания. Демонстрации по стрийт фитнес от шампиони и специалното участие на олимпийския шампион Йордан Йовчев ще бъдат на 4 август от 16 00 часа в Пловдив, Аква Парк Санкт Петербург.

Очакват ви много награди,веселие и спомени запечатани от камерата на Фитнес Мания.

Силовото шоу Крале на силата е първото по рода си представление в България с 20 годишна история. Продукта продуциран от Кирил Вълчев - Скалата е събирал хиляди млади хора по  площади, читалища, спортни зали и клубове e популяризиран от ТВ Шоуто Фитнес Мания. 

През годините много от последователите и феновете днес са шампиони по силови спотове,модели,артисти и треньори. Тази идея обединява почитателите на силовите и бойните спортове, тя разкрива на подрастващите чрез участие на популярни шампиони, удоволствието и ефекта от упражненията с тежести. 

Под формата на състезание с награди за всеки може да се качи на сцената и да изпробва силите си. Шоуто се разнообразява от музикална и танцова програма и се финансира от рекламодатели и е с вход свободен.

Събитието е подкрепено от сериозен PR и широк медиен отзвук в електронните и печатни медий. Медийните партньори са екшън телевизия B1В, TV 1, Livesport.bg, Traffic News и списание Мускули и фитнес. 

Източник: livesport.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !