Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Алисия избухва с нов хит

отпечатай новината

30.07.2018 09:00 | Видян 2079 пъти

Алисия избухва с нов хит

Алисия представи най-новия си сингъл Запали. С настоящия музикален проект звездата на Ара Мюзик доказа на своите фенове, че е може да ги изненада по всяко време с нещо качествено - дори по време на своята лятна почивка.
 
Лентата е снимана в луксозен португалски курорт. Пътуването на изпълнителката до Фару било свързано със сина ѝ Валери, когото тя трябвало да заведе на футболен лагер в местния гранд Спортинг (Лисабон).

„При пътуването си в Португалия нямах планове да заснемам клип. Бях записала Валери на камп в Спортинг за 2 седмици и трябваше да го заведа там. Бяхме взели къща за няколко дни във Фару и мястото много ми хареса. Набързо организирахме снимките, понеже имах и готова песен, която така или иначе бях решила да клипирам“, споделя звездата.

Новият проект на звездата на Ара Мюзик беше представен преди броени дни в ефира на Фен ТВ, Balkanika Music Television и YouTube канала на FENTV Bulgaria. То вече се радва на изключително висок интерес от страна на меломаните.

„Видеото се получи много небрежно, типично лятно. Може би е една идея женско. Това е моят летен подарък към феновете“, споделя Алисия.

В лентата всичко лъха на лято, ваканция и много сексапил. В лентата Алисия сменя няколко горещи визии, с които разкрива перфектно оформеното си тяло и буди страстта в своите фенове.

Музиката на песента е различна от предишните парчета на изпълнителката – този път тя залага на по-модерно звучене. Текстът е посветен на любовните отношения, раздялата и женската сила.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !