Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Aнастейша и Тайра Банкс са музи на Ботичели

отпечатай новината

27.07.2018 09:46 | Видян 1462 пъти

Aнастейша и Тайра Банкс са музи на Ботичели

Модна къща Roberto Botticelli притежава дълга история на производствена традиция, която се гордее с едно дълбоко майсторство на създаването на класически и модни обувки посредством майсторски процеси, винаги насочени към съвременните модни течения.

Тайната на успеха на обувките разкрива самият Ботичели, „Използваме първокачествени кожи и майсторската изработка, заложени в реализирането на всеки един модел. Моята победа стои в представянето на иконични модели, преразгледани в съответствие с актуалните тенденции и нуждите на пазара.“

Всъщност, днес, нашите обувки са плод на проучване, на внимание и голяма синергия на целия ни екип, който е формиран от хора отдадени на работата и надарени с висока компетентност. Днес оставаме удовлетворени от това, че сме вярвали в нашите традиции и нашите похвати на майсторска изработка, оценени високо от интернационалния обувен пазар, който вярва в нас и нашите проекти, и който ни позволи да продължим да се развиваме с много новооткрити бутици.

Най-скорошните са престижните откривания в България в град София, заедно с последното откриване прес юли в Будапеща, нашият първи бутик в Унагария. Гордеем се да бъдем на тези нови, за нас, пазари.Нашите бъдещи проекти ще бъдат видени на следващия Интернационален Панаир на обувната индустрия THE MICAM с програма от 17 до 20 Септември в Милано, където ще презентираме в престижната зала FASHION SQUARE задно с най-големите интернационални марки.

„В подкрепа на италаинското производство се нареждат и най-големите марки в света на модата: потвърдено още от предишното ни издание е присъствието на Fashion Square на големите Fendi, Salvatore Ferragamo, Gucci, Prada и Tod’s, към които се присъединяват нови и важни попълнения като Giorgio Armani, Jimmy Choo, Sergio Rossi и Ermenegildo Zegna.”

Горди сме също и с престижните колаборации със световно известни артисти, стилисти и блогъри. В процеса на годините имахме удоволствието да работим редом с Анастейша, Тайра Банкс, Бен Харпър и много други италиански артисти, които пожелаха да носят нашите модели по време на свои концерти, телевизионни или светски изяви, а също и в свободното си време.Aнастейша и Тайра Банкс са едни от почитателите на дизайнера.

До днес колаборациията, която ни остави с най-топло чусвство е тази с посланик на марките Нджоко Дефустел, с когото изградихме силна връзка и сме реализирали цели 3 „capsule“ колекции, които предизвикаха силен интерес на интернационалния пазар.

Този юни, по време на демонстрацията PITTI UOMO в Флоренция, участвахме в събитие организарано от Дефустел в подкрепа на неговата фондация Foundation Defustel, с която интернационалния блогър желае да направи съпричастни повече хора към значението на образованието в неговата родна страна Камерун.

Целта на фондацията е да реализира училище, което да даде на всички деца възможността да се запознаят със знанието и осъзнаването, че само с образование умът е отворен към света. Много са проектите на модна къща Roberto Botticelli за следващите колекции, много са още и колаборациите със знаменитости и много са мечтите, в които се виждаме като главни герои в това прекрасно приключение.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !