Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Звездите атакуват Слънчев бряг

отпечатай новината

04.07.2018 11:01 | Видян 1578 пъти

Звездите атакуват Слънчев бряг

Лятото вече е в разгара си и родните звезди атакуват морския бряг. Най-голяма концентрация на випове по традиция има в Слънчев бряг, където луксозните плажове са като магнит за купонджии.

По-голямата част от лятото там ще прекара и хип-хоп звездата Криско. Само преди дни, той бе забелязан в култовия Bedroom beach да се забавлява в компанията на най-добрия български състезател по кикбокс Стоян Копривленски.

Те заедно с още стотици купонджии посрещнаха заедно изгрева на слънцето на Джулай морнинг. Зад пулта на на клуба тогава застанаха две от емблематичните DJ имена- Dimo BG и C-Fusion, а самия Криско ще се изяви на сцената на Bedroom на 1 август.

Тогава е планирано мащабно парти на неговата музикална компания, в което участие ще вземат и Dim4o и Боро Първи. За Тита, която тази година разбива всички класации пък е запазена датата 11 юли.

Тогава тя за първи път ще се изяви в култовото Blackroom party. Още на 4 юли бургаския рапър FO ще препълни клуба, за едно запомнящо се R&B парти на самия морски бряг, а на 18 юли е ред на 100 Кила и неговото шоу.

Специални гости на Bedroom beach, по традиция са най-популярните знаменитости и красавици, които не спират да вълнуват родните таблоиди. Нора Недкова е една от тях, която не крие, че ще прекара цялото лято в Слънчев бряг далеч от мрачното софийско време и дъждове.

снимка: Иван Ерменков

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !