Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Социалните разследват Митко Динев за натравяне на сина му

отпечатай новината

06.06.2018 12:52 | Видян 3525 пъти

Социалните разследват Митко Динев за натравяне на сина му

Бившият на Емануела Митко Динев е натровил сина си Димитър. Това научи ексклузивно HotArena от социални работници.

При тях е постъпил сигнал от майката на Мити. В него певицата описва изключително безотговорно поведение от страна на таткото. Ето и каква е историята. Миналата седмица наследникът на фамилията Диневи е взел при себе си малчугана. 3-годишният Митко имал непоносимост към няколко вида храни, сред които са яйцата. Майка му Емануела дори е удостоверила този факт, като е извадила медицински изследвания. Въпросните резултати, потвърждаващи проблема, са връчени и на бащата, за да е осведомен и да ги има предвид и да не позволява да попадат в устата на хлапето. На пръв поглед това е съвсем елементарна задача, но не и за Митко Динев.

След като върнал преди дни детето при неговата мама, се оказало, че всеки ден е тъпчел наследника си с яйца. Последствията са неприятни за малкото дете – Мити е започнал да повръща и е откаран спешно при лекар. Съвсем логично след случилото се е притеснената Емануела да подаде сигнал до социалните служби.

Митко Динев неведнъж е доказал неспособността си да бъде родител и да се грижи за сина си. През изминалите години почти всички пъти, в които е взимал малкия при себе си, нито една вечер не е прекарал с него, а го е оставял на специално наета за целта бавачка. Не е стоял над леглото му, за да го приспива като истински баща, а вместо това е предпочитал да си развява свободията из нощните заведения.

Нещо повече – Мити неколкократно се е връщал болен след уикендите, прекарани със своя татко. Историята помни по-сериозен случай от миналата година, при който детето също е било прието по спешност в болницата.

След като отново се стигна до това неприятно положение, на Емануела всеки път ще й се свива корема от притеснение, когато поверява любимото си същество в очевидно несигурните лапи на баща му Митко Динев, чието безотговорно отношение към невинното същество изобщо не се променя към по-добро.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !