Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Лудият преследвач на Сандра Бълок се самоуби

отпечатай новината

04.05.2018 15:14 | Видян 3315 пъти

Лудият преследвач на Сандра Бълок се самоуби

Мъжът, осъден за тормоз на Сандра Бълок през 2014 г., се самоуби, след като се затвори вкъщи в продължение на няколко часа. В продължение на часове полицията се опитваше да го вразуми. Напразно.

В сряда 42-годишният Джошуа Корбет се самоуби в дома си в Ла Кресента, в Калифорния. През 2014 г. той бе осъден за заплахи и тормоз на американската актриса Сандра Бълок. По онова време той бил влязъл в дома ѝ, докато звездата е била с четиригодишния си син.

Актрисата паникьосана бързо е извикала помощ. "Аз съм скрита, имам охранителна врата, аз съм в съблекалнята". Това се чува от този разговор, разкрит в медиите тогава.

От разследването става ясно, че мъжът е възнамерявал да я нападне сексуално. Между другото полицията е намерила в дома му две дузини оръжия и боеприпаси, държани незаконно, припомня БГНЕС, цитиран от Актуално. Десетгодишна заповед за задържане бе наложена на нападателя. Той също така получи 5-годишна пробация и задължение за полагане на грижи.

Полицията не посочи при какви условия е решила малко по-рано да отиде в дома му, но според ABC, човекът е пропуснал една от неговите срещи при съдията на 23 април. Според сайта TMZ Джошуа Корбет е бил настанен в психиатрична болница след осъждането му.

Той е излязъл миналата година. В сряда, докато е бил заключен в дома си, е заплашил да убие присъстващите полицейски служители, категорично отказвайки да излезе.


автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !