Златните момчета идват в Зала 1 на НДК

Събитието ще се състои на 21. Март (четвъртък) от 20:00...

Като две капки вода: ФИНАЛЪТ –...

Тази година NOVA и „Като две капки вода“ ще...

Наградите на "Планета" със силно румънско участие

отпечатай новината

18.02.2009 11:37 | Видян 17857 пъти | Гласували 1

Наградите на

В търсене на ново и актуално звучене през 2008 година се впуснаха не една и две от звездите на “Планета” ТВ, пише сайтът на телевизията. Част от любимите певци на България решиха да експериментират и да включат в музикалните си проекти чужди колеги.

Сред най-успешните дуети през изминалата година бяха тези, в които си партнираха български и румънски изпълнители. Андреа и Кости с безспорния си летен хит – “Само мой”, Яница с Вали и Асу и “Две в едно” доказаха, че това е печеливша комбинация.

Меломаните не успяха да се насладят на живото изпълнение на Яница и румънските й колеги на Седмия рожден ден на “Планета” ТВ.

Неочакван инцидент провали участието на звездите, но на 24-ти февруари те отново ще имат възможността да пеят пред българската публика. Амбицирани да зарадват българските си приятели, Вали и Асу се заричат, че този път нищо не може да ги спре.

В концертната част от спектакъла по раздаване на Годишните награди на “Планета” ще се включат също Андреа и Кости. Двамата изпълнители ще представят за първи път на голяма сцена най-новата си съвместна песен – “Избирам теб”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !