Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Гло се извини на Първанов за разголената гръд

отпечатай новината

11.01.2008 10:26 | Видян 20030 пъти | Гласували 11

Гло се извини на Първанов за разголената гръд

Глория се извини с писмо на президента Георги Първанов за облеклото си по време на концерта за инициативата Българската Коледа, след като предизвика невиждан скандал на благотворителното събитие, писа Експрес.

Попфолк певицата е осъзнала гафа си с разголената гръд на мероприятието. Роклята на фолкпримата щедро разкриваше прелестите й пред цяла България, докато основната й цел всъщност бе да агитира за повече постъпления за болните дечица. Певицата обаче явно бързо се е усетила и е взела правилното решение - да се извини на държавния глава официално. В писмото си Глория честити Новата година на Първанов и се опитва да замаже положението с потресаващото си деколте. Тя твърди, че никой не й е задал дрескод за събитието и затова си се явила в работния си вид.

Според певицата скандалът се дължи на невъзможността да смени тоалета си, тъй като червената рокля пристигнала малко преди самия концерт. А идеята била одеждата да носи коледно настроение с червения си цвят, подобно на мантията на Дядо Коледа. Въпреки извинението на певицата, Първанов и съпругата му Зорка все още били крайно огорчени от случката, тъй като тя масово остави неприятно впечатление у хората. Официално обаче от Президентството не коментираха случая.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !