Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Венета Райкова ще съди Кулезич

отпечатай новината

16.02.2009 16:35 | Видян 15254 пъти | Гласували 3

Венета Райкова ще съди Кулезич

Водещата на "Горещо" Венета Райкова, която е юристка по образование, се заканила пред приятели да съди кинокритичката Люба Кулезич за морални щети, носи последната клюка в шоубизнеса, твърди агенция БЛИЦ.

Бременната Венета предизвикала среща в ефир с Люба, за да може последната публично да си признае под какъв псевдоним пише в столичен таблоид. Преди време критичката публикува статия, в която обвини "Тишовица", че търгува с бременността си.

"Двубоят на блондинките", както стана известен тв-скандалът между Венета и Люба, почти прераснал в бой в гримьорната на Милен Цветков, заради което на Райкова й прилошало. "Чудя се дали наистина да съдя Кулезич или да не й правя излишна реклама", заявила "горещата" водеща, която от години е наясно с негативния пиар, който всъщност представляват съдебните разправии между публични личности, уточнява информационна агенция БЛИЦ. Люба Кулезич не отрече, че пише под псевдоним Лора Кварц, но в студиото се нахвърли на Венета като доберман.

Тя не й остана длъжна, за радост на Милен Цвеков, който ги беше поканил, за да си вдига рейтинга. Венета Райкова трябва да роди в близките десетина дни, но заради обвиненията на Кулезич крие болницата и кога е терминът. Кинокритичката я обвини, че едва ли не търгува с бебето си и продава правата за снимките му, което всъщност не е вярно. Венета пък изрази недоумение, че нейна колежка от Нова телевизия я плюе в ефир, а медията пасува. 

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !