Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Въргала залага имот за филм

отпечатай новината

14.02.2009 09:00 | Видян 4286 пъти | Гласували 1

Въргала залага имот за филм

Влади Карамфилов, по-известен като Въргала, беше една от най-популярните фигури в българския шоубизнес по време на прехода. Завършилият НАТФИЗ актьор започва телевизионните си изяви от студентското предаване Ку-ку. Именно там се появява и образа на борчето Въргала, а по-късно Влади взема псевдонима и за свой собствен. По-късно той прави своето комично предаване Шаш по Канал 1, в което си партнира с Кофе Бабоне. То се харесва доста на хората, тъй като в него се осмиват навлезлите в ежедневието ни мутри. Въргала е водещ и на шоуто Сладко отмъщение по бТВ, в което по поръчка залага капани и поставя в неловки ситуации известни личности. През 2007 обикаля улиците и раздава награди на шофьорите като инспектор Ен джой към едноименното радио. Карамфилов е и много еродиран човек (често преди интервю, Влади пита дали искаме да говорим с Въргала или с Карамфилов), взема отношение по спортни, политически и изобщо всякакви въпроси.

12:10

Актьорът не се изявява на екран в последно време, но не е спирал да работи в сферата на шоубизнеса. Съвсем скоро стана ясно, че филмът му 12:10 вече е готов. Влади работи по него от доста време и дори го финансира сам. Споделя, че не иска да забогатява, а просто да направи нещо стойностно. За да се осъществят снимките, той дори заложил част от имуществото си, за да има достатъчно пари. 12:10 е филмова версия на неговата авторска пиеса WC/BG: Моят дом е моята крепост. Въпреки че в промеждутъкът от време между двете влезнахме в ЕС, актуалността на тематиката се запазва. Сюжетът разказва как ситуацията в държавата превръща обикновено момче в терорист. Интересно е, че това е филм, в който е заложено на спецефектите. Премиерата ще е чак през октомври, защото лятото не е подходящо за такива неща, според Въргала.

ОТРЯД 13

Така се казва групата от 6 бивши затворници, която Влади Въргала популяризира и подкрепя с цялото си сърце. Първата им изява е в столичната зала Триадица, а това става само седмица след като и последния от членовете на бандата е излязъл на свобода. Миналата година Отряд 13 направи турне из български затвори, което беше под надслов Напред и нагоре. Истинските  имена на музикантите не се споменават от съображения за сигурност. Единственият, който не е с криминално досие е Калин Гайтанджиев, който е инспектор в отдел Социална дейност и възпитателна работа.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !