Мелания Тръмп напусна в черно Белия дом

Мелания Тръмп приличаше на жена в траур, когато напусна...

Президентите на клубовете не трябва...

 Членът на катедра Спортен мениджмънт в...

Стефания Колева: Приличам си с героинята от Полицаите от края на града

отпечатай новината

12.03.2018 13:20 | Видян 3029 пъти

Стефания Колева: Приличам си с героинята от Полицаите от края на града

Първият епизод на най-новия български комедиен сериал на Nova пожъна успех. Българските зрители могат да гледат “Полицаите от края на града” всеки петък от 21:00ч.

“Героинята ми Корнелия в “Полицаите от края на града” е изключително експанзивна жена и много бързо пали, затова ми е много симпатична. Тя е много първосигнална, искрена и сърцата. Готова е на всичко за семейството си”, разказа Стефания Колева пред Мира Иванова в “Събуди се” и разкри, че общото между нея и образът ѝ в поредицата е енергията.

“Искам да благодаря много на Маги, който ме покани за ролята в този сериал. Целият екип работеше фокусирано и целенасочено за този продукт”, сподели актрисата и не скри радостта си, че играе с този страхотен актьорски състав. В "Полицаите от края на града" участват някои от най-популярните и обичани комедийни актьори: Герасим Георгиев - Геро, Стефания Колева, Румен Угрински, Милица Гладнишка, Краси Ранков, Ненчо Балабанов, Албена Михова, Алекс Раева, Мария Игнатова, Алексей Кожухаров. Много млади и талантливи актьори също участват в най-новия български комедиен сериал, а някои от тях ще направят своя телевизионен дебют. Поредицата е със специалното участие на любимия телевизионен тандем - Васил Василев - Зуека и Димитър Рачков и Виктор Калев, които също влизат в полицейски униформи.

“Геро е изключително добър актьор и се радвам, че си партнирам с него. Той е изключително рефлективен и с много хубаво чувство за хумор. Винаги е с усмивка на снимачната площадка. Ние се познаваме от НАТФИЗ, колеги сме, но не сме имали близки контакти, ала когато имаш партньор насреща си, нещата се получават”, разказа Стефания Колева.

“Хората ме познават повече в комедийна светлина, но имам и много сериозни роли в театъра. Комедия се прави много трудно. Хората имат много различно усещане за хумор”, смята актрисата.

“По-нататък много се развиват тези образи в “Полицаите от края на града”. Моята героиня много обича и ревнува съпруга си, пази си го и ще изпадне в доста смешни ситуации”, разкри Стефания Колева.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !