Стефан Вълдобрев и Иван Лечев един...

Драматични ситуации, колекционерски истории и 100 точки...

Фестивалът за илюстрация и графика с...

Четвъртото издание на Фестивала за илюстрация и графика...

Старай се да си първи e новата песен на Алисия

отпечатай новината

06.03.2018 11:04 | Видян 1785 пъти

Старай се да си първи e новата песен на Алисия

„Старай се да си първи“ е най-новият музикален проект на Алисия. Буквално за часове песента на звездата на Ара Мюзик успя да грабне погледа на милион прегледа в YouTube и вече под номер 1 в клиповете, които набират популярност.
Песента и е специален жест от фолк звездата за всички нейни почитателки.

„Това е най-женският месец от годината. Искаше ми се да направя нещо специално и лично за жените. Радвам се, че премиерата на „Старай се да си първи“ съвпадна и с моя рожден ден. Всяка година получавам страхотни пожелания и подаръци за моя празник и исках тази година да направя същото за моите почитатели“ – сподели тя. Певицата пусна новото си видео навръх своя рожден ден.

„ Благодарна съм, че имам всичко, за което съм мечтала и се надявам само да мога да го задържа задълго “, допълни тя в своя профил в социалната мрежа.

Във видеото на песента певицата сменя няколко визии, като споделя, че сама се е погрижила за тях. „Реших този път да заложа на себе си за стайлинга. Разбира се, зад мен стои голям екип.  Надявам се и песента, и клипът към нея да харесат на моите почитатели“ – допълни актуалната изпълнителка.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !