Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Диана Любенова крие тайна дъщеря в Америка

отпечатай новината

02.03.2018 15:08 | Видян 4221 пъти

 Диана Любенова крие тайна дъщеря в Америка

Диана Любенова крие, че има тайна дъщеря в САЩ. Актрисата и тв водеща държи в неведение и най-популярните си приятелки, че има втора дъщеря в Америка.

Момичето се казва Хана и е дъщеря от първия брак на Лес Уелдън. Малко известен факт е, че бизнесменът има семейство отвъд океана, както и съпруга, с която още не се е развел.

Повече от 10 години Диана и Лес живеят заедно, като продуцентът упорито отказва да се ожени за българката. Една от причините е, че при развод ще трябва да се раздели с половината си състояние, което се изчислява на повече от 59 милиона долара.

Затова Уелдън предпочита да снове между двете си семейства, като щедро обезщетява и двете жени в живота си. Дамите са чували една за друга, но никога не са се срещали. В същото време децата им едва се познават, пише "Ретро".

София–дъщерята на Лес и Диана почти не познава кака си, която е виждала само на снимки. От своя страна Любенова си общува с голямата дъщеря на продуцента само в социалните мрежи.

Напоследък обаче се заговори, че водещата и американеца не са заедно. Рязко секнаха и интервютата на Диана с различни представители на актьорската гилдия.

Двойката не се е появявал заедно почти година. И вече се носят слухове, че двамата са разделени.

През годините нашенката постоянно се надяваше да нахлузи брачния хомот на продуцента и да получи право над спестяванията и имотите му из целия свят. В същото време обаче тя все пак не остава на сухо. За търпението си получава щедра издръжка, с която гледа не само малката София , но и цялата си рода.    

Източник: hotArena

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !