Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Руслан Мъйнов & Виво Монтана с нов хит

отпечатай новината

26.02.2018 13:37 | Видян 1929 пъти

Руслан Мъйнов & Виво Монтана с нов хит

Изчезни е съвместен проект на актьора и певец Руслан Мъйнов и етноджаз формацията Виво Монтана. Автор на музиката е Пламен Крумов от Виво Монтана, аранжиментът е на Васил Иванов - Декстър.

Закачливият текст, който е с намигване към интернет общуването в съвременния свят е дело на Владимира Велинова. Изчезни  е логично следствие от дългогодишното приятелство и съвместни концерти на харизматичния Руслан Мъйнов и шумните момчета от Виво Монтана (Vivo Montana) в състав - Денис Крумов – тромпет, Марио Методиев – тромпет, Мирослав Георгиев – тромпет, Стилян Маринов – тромбон, Станислав Димитров – тромбон, Михаел Григоров – ударни, Пламен Крумов – туба.

Руслан Мъйнов & Виво Монтана подготвиха концертна програма с патриотични, възрожденски, народни песни и бойни маршове - отражение на българската история, култура, борбата на народа и песенна традиция от древността до наши дни.

Първият концерт е на 2 март, в Казанлък, читалище Искра в навечерието на Националния празник 3 март, 140 години от освобождението на България.

Тук може да гледате видето: https://www.youtube.com/watch?v=sEgGfKC0RWE&feature=youtu.be

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !