Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Подпалиха колата на Крум

отпечатай новината

13.02.2018 13:52 | Видян 1634 пъти

 Подпалиха колата на Крум

Автомобилът на попфолк изпълнителя Крум бе подпалена в близост до бул. „България“ в четвъртък

Около 21 часа певецът получил обаждане, че колата му гори, първоначално приел информацията на шега, минути по-късно видял полицаите и пожарникарите, които потушавали пламъците.

В интервала между 19 и 21 часа Крум тренирал във фитнеса. Паркирал е една близка уличка. Тръгнал си и телефонът му звъннал. „Беше моята пиарка, която ми разказа за палежа. Явно са я издирили, за да й съобщят. Първоначално не повярвах, скоро ми направиха подобна шега, и то точно когато бях на тренировка. Бяха ми казали, че като изляза от фитнеса няма да си намеря колата цяла, оказа се мой приятел. Беше преди седмица“. Затова и сега Крум помислил, че е шега, но когато видял, че от автомобила му е останала само задницата, а край останките е пълно с полиция и пожарникари разбрал, че нещата са сериозни.

„По принцип имам предположения кой го е извършил, но на този етап става дума за предположения. Стресираща работа, радвам се, че няма пострадали. Тази кола вече е покойница, аз знаех, че скоро ще я сменя, но не знаех, че ще е по този начин“, казва пред „Телеграф“ Крум.

източник: Blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !