На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Вкусът на България стартира...

Тази събота от 11:00 ч. „Вкусът на България“ по bTV ще...

Дарина Павлова възпя мъжете си в стихове

отпечатай новината

29.01.2018 14:30 | Видян 1912 пъти

Дарина Павлова възпя мъжете си в стихове

Дарина Павлова е посветила цяла книга на мъжете в живота си. Бизнесдамата дори е натоварила актрисата Мартина Вачкова да й намери издател, който да издаде първата й стихосбирка.

По думите на близки до милионерката, която живее в Италия и САЩ, тя се определя като последователка на Елисавета Багряна.

„Казват, че имам талант, защо да не го използвам. Освен сценарий мога да творя и с думи в рими”, споделяла Дарина.

Тъй като от години идва в България само на почивка, Дарина предпочитала да пише на италиански или български. Тя е събрала над 1000 стихотворения, които скоро може и да видят бял свят.

Според приятели на бизнесдамата, Дарина има много повече творби—„50 пъти повече имам от някои класици, но това не означава, че са изключителни”, казвала Дарина.

Поезията на продуцентката е с любовна тематика. Началото било сложено с тъжни стихове, посветени на нейния покоен съпруг.

Павлова започнала да пише по съвет на психолози, за да се справи с шока от смъртта на Илия. „Така се роди идеята да продължа да пиша”, казва тя.

Върху белите страници са споделени терзанията й не са по Илия Павлов, но и по другите мъже в живота й. В една от последните творби място намира дори самият Силвио Берлускони.

Двамата остават приятели, въпреки че отдавна вече нямат връзка. И са готови да отворят вратите на домовете си всеки път, когато някой от тях има нужда от другия.   

Източник: hotArena

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !