Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Анелия се унижава заради женен мъж

отпечатай новината

24.01.2018 16:45 | Видян 2791 пъти

Анелия се унижава заради женен мъж

Фолкпевицата Анелия има тайна връзка с женен мъж, баща на две деца – пише „Уикенд“. Тя спи с него вече повече от 2 години и силно се надява скоро да го разведе със законната му половинка – отбелязва изданието. Мъжът, по когото Анелия е полудяла, бил мастит софийски бизнесмен.

Певицата била влюбена в него като ученичка и бясно го ревнувала от почти всички свои колежки. Откакто са заедно, се била изпокарала с тях, защото смятала, че искат да ѝ го отнемат. Истината обаче била, че той свалял наред всички по-известни фолк певици, често пред очите ѝ – твърдят запознати. В същото време заралийката му играела по свирката и вече 2 години се унижавала да си ляга с него на повикване и по кръчмите, когато жена му я няма.

Все се надявала, че един ден ще се разведе заради нея. Унижението, което Анелия търпи обаче, не било безплатно. В замяна на креватните ѝ услуги нейният любовник наливал пари в инвестициите в недвижими имоти, към които изпълнителката от години има изявена страст.

Именно той ѝ помогнал да завърши къщата в софийския квартал „Драгалевци“, където тя наскоро се нанесе след истинска сага по строежа, продължила с години.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !