Мариана Попова изчерви мрежата с...

Мариана Попова отново привлече погледите с поста си,...

Глория разкри заради кого изглежда...

Глория редовно изкушава от профилите си в социалните...

Божидара Бакалова: От години не правя секс

отпечатай новината

22.01.2018 12:55 | Видян 3828 пъти

Божидара Бакалова: От години не правя секс

Защо хората бъркат романтичната любов с божествената и какво означават символите на живота, разкри Божидара Бакалова в предаването Папараци по бТВ. „Идваме тук като души, избираме си телата, учителите, хората, които да ни наранят“, споделя Божидара. Сестрата на Ивайла Бакалова неотдавна бе един от най-атрактивните участници в тв риалитито Фермата.

Ти също пишеш книги?

Да, аз много пиша, но още нямам самочувствието да си издам книгите. Писанията ми са като рециклирани прозрения. Книгата ми трябва да е толкова чист канал, че да обогати хората.

Ако искаш обаче да имаш чист канал не трябва да правиш секс?

Когато си много напред в духовния път, някои сетива започват да работят много повече от други. Не съм правила секс от години. Е, не са чак три, но не помня точно. Когато си по-духовно същество, не делиш хората на мъже и жени, а на тъмни и светли души.

А как разпознаваш светлите души?

Вибрацията на даден глас, мъжки или женски, до такава степен може да ми хареса, че да пожелая да ми чете.

Сега зрителите ще разберат, че ти може да си интимна и с мъже и с жени?

За да допусна някого в леглото си, това означава с него или нея имаме любов. Ошо беше написал, че сексът е помирение между две тела. А любовта е помирение между две психически енергии. Сега ще попиташ какво правя с животинския нагон, когато искаш някой да те сграбчи. Или ти да сграбчиш някого.

Не ти ли липсва тази интимност?

Не, не ми липсва. Хората ще кажат: прави се на ангел. При мен енергията се движи толкова добре през коронната чакра и минава като портал надолу, че в един момент няма секс. Не казвам, че ми е било лесно. Години наред съм имала депресии. Не мога да си разбера какво е моето място на тази планета.

Кое те вдъхновява?

Когато срещнеш твоята половинка, това така те вдъхновява, че ти започваш да пишеш уникални бестселъри.

Да си поговорим за знаците на съдбата?

За да махнеш магия от някого, трябва да се молиш за него на различни езици. Когато едни път по света се бяхме събрали всички духовно извисени хора се оказа, че има много голямо значение не само вибрацията на гласа, но и вибрацията на езика. И един от последните изпити беше, и вече ти признават, че ангелите ще те водят по пътя ти и ще ти помагат, затварят те в една стая и започваш да се молиш, но трябва да се случи някакво чудо

Какво ще пожелаеш на хората, които ни гледат?

Хора, стига сте търсили тази любов навън. Нека да се вгледаме повече в себе си. Да започнем новото начало от себе си. Моето пожелание към хората е: обичайте, но не по този егоистичен начин, по който го правите.   

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !