Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Сбогуваме се с Буковска в Откраднат живот

отпечатай новината

18.12.2017 16:55 | Видян 3509 пъти

Сбогуваме се с Буковска в Откраднат живот

Зрителите на „Откраднат живот“ ще разделят с един от най-големите си дразнители на финала на четвърти сезон. След като бетонира имиджа си на жена, която може да прескача трупове, за да постигне своето, Виолета Захариева ще напусне болница „Свети Кирил“ завинаги.

Дали героинята на Йоана Буковска ще изгуби битката с рака, който я атакува повторно, или сценаристите ще я „пратят“ на химиотерапия извън страната, ще разберем в епизодите, които Нова тв ще излъчи тази седмица. Преди да изстреля своето финално наставническо „Петре!“ към бившия си мъж доц. Захариев Виолета ще използва манипулация, за да спаси репутацията на директора на болницата в кризисна ситуация.

Двама от обичаните лекари ще си кажат „да“, а Банков (Юлиан Вергов) ще бъде изненадан от вестта, че новата му муза д-р Огнянова (Диана Димитрова) е бременна. Ваня-сурогатната майка, която носи детето на Хинова и Мазов, ще продължи да се бори за нови позиции в дома и семейството им, а сестра Жекова ще заложи бъдещето си на карта заради Васко.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !