Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Война за Койна Русева и Цветана Манева

отпечатай новината

14.12.2017 11:43 | Видян 2154 пъти

Война за Койна Русева и Цветана Манева

Койна Русева и Цветана Манева влизат във война в нова сага. Двете дами на родното кино и театър ще се изправят една срещу друга в най-чакания проект на Би Ти Ви „Скъпи наследници”.

Драмата с над 170 епизода, ще започне да се излъчва още от 15 януари. Очаква се тя да промени стандартите за кино и телевизия у нас.

Историята разказва за живота на една разединена фамилия, която трябва да се върне да живее на село. А героите в драмата доста ще се поизпотят, докато заменят лъскавия живот в града, с възрожденската селска идилия.„

Койна Русева влиза в ролята на богата жена от града, докато Цветана Манева е в образа на мъдра жена от село, чиито наставления ще променят изцяло живота на фамилията и ще им помогнат в разбирането на важни житейски уроци.

Специално за нуждите на проекта е изграден цял възрожденски комплекс. Един от директорите на Би Ти Ви–Флориан Скала, вече изрази мнението си, че този сериал, ще промени представите за телевизия.

В продукцията влизат култови актьори като Георги Кадурин, Филип Аврамов, Койна Русева, Цветана Манева, Искра Донева, Валентин Танев, както и Рая Пеева, Димитър Баненкин, Досьо Донев, Дарин Ангелов, Лорина Камбурова, Даяна Ханджиева и дори Орлин Павлов.

Последният дори засне клип към песента на сериала „Още малко”, а в лентата влиза в ролята на млад атлет, който се влюбва до уши в героинята на Лорина Камбурова.

Над 2 години се работи по сериала, който е под режисурата на някои от най-големите режисьори. Продуцент е Михаил Менкаджиев, познат с успехите си по цял свят.

„Ще поставим нови стандарти в това как се създава и доставя кино за телевизия на българската публика”, обяви директорът на Би Ти Ви Медия груп Флориан Скала.    

Източник: ХотАрена

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !