Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Илиана Раева кръсти партньора си от Денсинг Старс

отпечатай новината

06.02.2009 09:15 | Видян 5439 пъти | Гласували 2

Тази неделя, 1-ви февруари, Илияна Раева стана кръстница на Трендафил Сърмов (партньора й от „Денсинг старс” и създател на Dance Academy). Кръщенето се състоя във фамилния параклис на семейство Сиракови. Още преди месеци Фил помолил Илияна да стане негова кръстница, защото вярва, че е важно кръстникът да бъде позитивен и силен човек.

Заради тежката програма и на двамата покрай предаването „Денсинг старс” и откриването на Академията за танци, чийто почетен член е Илияна, церемонията се отлагаше няколко пъти. Най-сетне преди няколко дена в съвсем тесен кръг Фил беше въведен в християнството по всички правила: измиване на главата и краката и подстригване на косата. Кръстницата, както си му е реда, подари нова дреха на кръщелника. Последва празничен обяд в състав: Фил, Илияна, Наско Сираков, Орлин Павлов и Яна Акимова.

На следващия ден обаятелният танцьор гостува за пръв път в ТВ7, където всеки понеделник ще се изявява в следобедния блок на телевизията. Задачата му този път ще е да научи на валс и други красиви танци двете чаровни водещи на „Следобед с ТВ7”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !