Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Лео Бианки влиза в журито на MasterChef

отпечатай новината

01.12.2017 12:50 | Видян 1817 пъти

Лео Бианки влиза в журито на MasterChef

MasterChef ще стартира своя 4 сезон през 2018 година със свежи елементи в съдържанието, нова енергия и динамика, запазвайки най-високото качество на продукцията в кулинарния жанр в българския телевизионен ефир.

Една от иновациите в сезона е новият член на журито – корифеят на италианската кухня в България – Лео Бианки. Доказан ресторантьор с повече от 25 години успешен бизнес и два собствени ресторанта, той ще гарнира любимото кулинарно шоу със своя неповторим артистизъм и пламенна емоционалност.

Лео, който е готвил за световни знаменитости като Григор Димитров, Жерар Депардио, Ерос Рамацоти и др., въплъщава най-високите стандарти на любимата в страната ни средизевноморска кухня. Той е един от най-обичаните готвачи в България и след 25 години в страната се смята за половин българин.

Лео Бианки ще заеме своето място до любимите топ-кулинари Chef Андре Токев и Chef Петър Михалчев. Заедно с новото поколение любители готвачи, които се стремят към най-голямата награда в телевизионния ефир от 100 000 лева, те ще отведат MasterChef 4 на ново ниво и ще надминат всички очаквания.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !