Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Голямата любов на Слави се провалила...

Голямата любов на Слави Трифонов – красивата Магдалена...

Слава именяци

отпечатай новината

09.01.2008 11:54 | Видян 4329 пъти

Слава именяци

Имени дни в годината има много, но никой не може да съперничи на Йорданов и Ивановден. На 6 и 7 януари земята се тресе под краката ни, защото всеки втори празнува. От кал да е Иван да е, както се казва. Данчовците също не са за подценяване. Въобще сериозна работа. Сред известните личности в България доста имаха повод за празник в неделя и понеделник. СЛАВА потърси някои от тях, за да разкажат как са отбелязали събитието.

В минорно настроение посрещна имения си ден кметът на Сливен Йордан Лечков. Покрай проблемите в града, предизвикани от обилните снеговалежи, той нямаше много време да празнува. “В момента не ми е до това. Обстановката тук е тежка и трябва да се справям с най-различни дела. Толкова работа имам, че последното нещо, което ме вълнува са празниците”, заяви бившият футболист. Той все пак призна, че е отбелязал празника, макар и не много шумно.

Звездата на естрадната музика Йорданка Христова пък започна празника още в събота, на 5-и януари. Тогава тя отскочи до Пловдив, където прекара цял ден със своя кръщелник. В неделя Данчето почерпи любимите си хора. Празненството беше в тесен кръг.

Гимнастикът Йордан Йовчев не страдаше от липса на внимание. Той се похвали, че десетина дни преди празника са започнали да му звънят все с един и същи въпрос – дали ще празнува. “Явно хората имат нужда от веселба. Трябваше да им отговоря някак, нямаше начин. Затова и Йордановден беше отметнат подобаващо.", отбеляза талантливият спортист.

С шумен купон до малките часове на нощта отпразнува Ивана имения си ден в Пловдив, пише Експрес. Фолкгласището събра колеги и приятели в Чановете.

Подробности можете да прочетете в новия брой на Слава.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !