Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Луна на антидепресанти заради раздяла преди шоуто

отпечатай новината

22.11.2017 11:52 | Видян 2294 пъти

Луна на антидепресанти заради раздяла преди шоуто

Луна приела изключително тежко раздялата и била на успокоителни. Това обяснява и неадекватното й поведение в Къщата.

Припомняме, че фолк певицата трябваше да замине да живее при любовника си в Австралия този месец. Луна бе подготвила дори част от багажа си и бе съобщила на всичките си приятелки, че ще става австралийка.

Любовникът й обаче разбрал за фриволното й поведение с различни мъже по време на своите участия и оттеглил поканата си. „Целият й свят се срина. Планираше да прекара живота си с него, макар че предвид възрастта му съвместното им съжителство нямаше да трае дълго“, клатят глава нейни приятелки.

Луна е известна с геронтофилските си наклонности. Бившето й гадже Мехмед Трапджъ бе на 88 години и почина малко след участието й във „ВИП Брадър 2015“. Именно той я запознава с новата й любов, с когото са били бизнес партньори.

След смъртта на Трапджъ, Луна се сближава с неговия приятел, който между другото, също е турчин и бил дори още по-богат от бившия й. И също толкова възрастен. 46-годишната певица се влюбва истински в бизнесмена и често му ходи на гости в Австралия.

Близки до певицата са категорични, че не му е изневерявала, а просто е спазвала дежурния чалга етикет по заведенията – да кокетничи с клиентите. Хора на богатия турчин обаче му донесли за неприличното й поведение, което мюсюлманската религия смята за голям грях.

Луна приема да влезе в Къщата на „Биг Брадър“ дни преди старта на шоуто. До последно певицата се надявала любовникът й да й прости и да замине за Австралия, но уви. „Сега е на силни успокоителни и в депресия. Затова се държи така“, оправдават я нейни приятелки.

Източник: HotArena

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !