красота

Вести old

slava.bg : Guna колаген за мезотерапия възвръща младостта на кожата

Guna колаген за мезотерапия възвръща младостта на кожата

За пръв път в България на престижното изложение Arena Professional беше представена иновативната колагенова мезотерапия – Guna MD – Tissue и Guna MD – Matrix на италианските лаборатории GUNA. Специално разработените форуми поддържат и възстановяват колагеновата био-мрежа, която придава контур, стегнатост и тонус на кожата. Отслабването, разкъсването и интоксикацията на колагеновата решетка  са основните причини за отпускането, стареенето на кожата и появата на бръчки.

Формулата MD – Tissue помага за намаляването на видимите признаци на стареенето, овлажнява, стяга и освежава кожата. Тя съдържа допълнителни витаминни коктейли с антиейджинг ефект.  Формулата MD – Matrix е обогатена с два забележителни ексципиента – лимонена киселина и никотинамид. Продуктът подпомага намаляването на мастните натрупвания, целулита и изглаждането на портокаловата кожа. Приложението на революционните ампули става чрез мезотерапия – иглена и безиглена, чрез апарат за резонансна магнитофореза /Guna Phoresis/.

Guna Phoresis е новаторски инструментален метод за транскутанно въвеждане на Guna ампулите с колаген, чрез използването на специален дермопроводим гел директно в областта, засегната от съответното заболяване или козметичен дефект. Колагеновата терапия е високо-ефективна, физиологична и без нежелани реакции. Накрая програма завърши с единствената демонстрация на декоративна козметика Essential Professional и шоу на известният италиански гримьор Санти ди Мари. Актуалните тенденции за сезона Есен-зима 2011/2012 е опушен грим и бляскави устни /гланц/.

Няма коментари към този материал !