Ето кои грабнаха статуетките на...

За поредна година на Световния ден на театъра – 27 март,...

Преоткрих женския полов орган. Живи...

"Аз два пъти ходих на Пинг Понг шоу в Тайланд. Предлагах...

Явор Бахаров заби Вики от „Мастило“

отпечатай новината

01.10.2014 11:26 | Видян 4602 пъти

Явор Бахаров заби Вики от „Мастило“

Актьорът Явор Бахаров и вокалистката на „Мастило" Виктория Терзийска са преживели краткотрайна афера, научи ексклузивно „Всеки ден". Заварката станала по време на снимките за новото видео към парчето на групата „Ела, ела", където Явката е в главната роля на отегчен, работещ и сериозен бизнесмен, който преосмисля живота си и „захвърля вратовръзката" в името на любовта си към млада, свежа и динамична девойка в лицето на Вики.

От екипа, заснел клипа, издадоха пред наш репортер, че любовните ласки между двамата артисти бързо се пренесли от екрана в живота и макар да се опитали да скрият факта, че изпитват горещи симпатии един към друг, за всички било ясно, че между тях има нещо повече от чисто колегиални отношения. „Горещите сцени им се получиха повече от добре, а след снимките прекарваха много време заедно, в което няма нищо лошо - и двамата са необвързани, без гаджета, както се казва - свободни души", коментират хора от екипа на групата.

На младия Бахаров отдавна му се носи славата на сериен сваляч и бройкаджия. Публична тайна е, че през леглото му са минали редица актриси, сред които фигурират имената на звездите от „Стъклен дом" Луиза Григорова и Радина Кърджилова, както и на колежката му от НАТФИЗ и щерка на Фатик Александра Тюркмен. От известно време насам обаче къдравият симпатяга е сам и не крие, че е отворен за нови връзки. „Двамата с Вики много си подхождат, лъчезарни и усмихнати са. Ако им се получат нещата и всичко не е било само краткотрайна афера, ще са много красива двойка", коментират близки до звездите.

За личния живот на Терзийска също се знае твърде малко. Певицата винаги е била особено потайна, като единствената информация, която е известна на медиите, е, че усмихнатата брюнетка излизаше години наред с по-възрастен от нея бизнесмен и дори живяха заедно.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !