Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Веселин Плачков два месеца за риба

отпечатай новината

16.08.2017 13:25 | Видян 1591 пъти

Веселин Плачков два месеца за риба

В края на миналата година Мариана Попова се раздели с дългогодишния си партньор и баща на дъщеря ѝ - Ханес, и заживя с актьора Веселин Плачков, станал известен с ролята си на Апостола във филма на Максим Генчев, който предизвика вълна от противоречиви коментари през 2015 г. – Дякон Левски.

Заради Мариана Веселин също се раздели със семейството си – той бе женен от 2003-а и също като Попова има дъщеря – Андрея, на 10 години. Далеч от суетата, която предполага професията му, той се дразни от вниманието към себе си.

„Не ми е интересно да говорят за мен – отсича Веселин. - Единствената полза от целия шум покрай ролята ми на Левски бе за театралните постановки, в които участвам, защото хората взеха да идват на театър да ме гледат на живо. Другото е повече суета, отколкото е нужно.“, споделя пред сп. Story Плачков.

Бил бунтар, сменил 6 училища в родния си Плевен, защото го изключвали заради отсъствия. Бягал от часовете, тъй като повечето предмети били безинтересни. В крайна сметка завършил в СОУ в Белене, където родителите му се преместили заради работата си в Атомната електроцентрала.

Родителите му искали да има стабилна професия, нищо че от малък демонстрирал артистичния си талант. Баща му го пратил в школата в Симеоново, за да стане полицай, Веселин обаче тайно кандидатствал в НАТФИЗ и като го приели, просто се обадил на майка си да ѝ съобщи.

Докато актьорствал, решил да прави и бизнес – рок бар в Плевен, пробвал и с една хижа в парк Кайлъка. Но се отказал.

„Не ставам за бизнесмен. Не умея да боравя с пари, мога да ги раздам веднага, ей така!“ – признава актьорът. Най-добре се чувствал, докато бил в охранителна фирма, в която с другите момчета обикалял с джипове в гората цяла нощ.

„Харесвам неща, които повечето хора не харесват – спокойствието, тихи заведения, малък кръг приятели, мразя шумни компании и големи стълпотворения от хора. Свикнал съм досега всяко лято по 60 дни да съм някъде за риба”, споделя още Плачков.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !