Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Мариана Попова и Веселин Плачков ще взривят ВИП Брадър

отпечатай новината

08.08.2017 11:35 | Видян 2164 пъти

Мариана Попова и Веселин Плачков ще взривят ВИП Брадър

Мариана Попова и Веселин Плачков ще кажат "Да" първо на ВИП Брадър, а после и един на друг.

Артистичната двойка, чиято любов започна скандално, ще прекрачи прага на Къщата на ВИП Брадър следващият месец, пише таблоид. Влюбените гълъбчета са решили да покажат на цяла България точно колко се обичат срещу сумата от 100 хиляди лева.

Това е общият хонорар, който ще гушнат от риалитито. А голяма част от сумата вече е намерила своето предназначение. Очаква се срещу шестцифрената сума актьорът и певицата да спретнат невиждан театър в Къщата.

Най-вероятно Плачков ще падне на колене пред своята любима и ще ѝ предложи брак. Това предложение ще бъде последвано от сватба скоро след като двамата си приберат хонорара от предаването.

Преди дни те са имали последен разговор с Нико Тупарев и са сложили подписите си под договора. Попова и Плачков ще влязат като самостоятелна единица в Къщата.

На влюбените ще бъдат предложени специални условия - отделен апартамент, който да им предложи необходимото усамотение и романтика за един истински годеж.

Двамата са решени да играят по свирката на продуцента и да останат докрай. А това със сигурност ще доведе до заплитането на куп интриги.

Явно финансовото положение на Мариана и Веселин наистина е толкова плачевно, колкото се говори. Че Плачков не може да стъпи и на малкия пръст на бившия на певицата по възможности е пределно ясно.
Но и самата тя вече изнемогва да издържа и двамата.

Затова двойката е взела единодушното решение ако трябва да се изложи пред цяла България, но да вземе тези 100 бона, които са им жизнено важни.

А и Попова вече е минала по трънливия път към финала на ВИП Брадър, та му знае номерцата!

Половината от хонорара двамата ще получат седмица преди началото на шоуто, а другата част - след излизането им. С захранването на банковите им сметки, артистичната двойка надали скоро ще прибегне до услугите на фирми за бързи кредити, към които сериозно са заборчали в момента. Част от крупната сума пък ше отиде за бъдеща сватба.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !