Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Мария и Алекс въртят педалите на X Factor

отпечатай новината

05.09.2015 08:46 | Видян 2863 пъти

Мария и Алекс въртят педалите на X Factor

Да се рее в безтегловност под водната повърхност с акваланг на рамо, е хоби, което умиротворява Алекс от години. Тя има ценз за инструктор по гмуркане и вече е порила с плавници бреговете на Куба, Мозамбик, Бали и Сейшелите. Достъп до красотите на Червено море пък е имала повече от 16 пъти. Привлякла е за каузата на дайвинга приятеля си DJ Дончо, който преди това не можел да плува, пише в. "Монитор". Опитала се да вербува и Мария Игнатова, като й подари курс. „И тя почти го изкара. Тя под водата е като зайче - просто щъка нагоре-надолу, няма никакво спокойствие и аз викам: „Абе, човек, успокой се!” Долу всичко е тотална безметежност, трябва да забравиш всички движения от плуването. Няма нищо общо между двете, просто трябва да се движиш с течението под водата, а Мария е страшен цирк долу! Даже щях да си изпусна регулатора първия ден, като я видях какво прави под водата. Тръгнала наш’та - кроул, бруст... Викам: „Абе, къде, къде си тръгнала?!”, спомня си с любов Раева.

Мария Игнатова зачеркна Алекс Раева от живота си. Алекс е комплексирана от фигурата на Мария. Двете се изпокарали и си общуват чрез посредници. Не се понасяли до такава степен, че едната превръщала четката за коса на другата в развъдник за сърбящи домашни любимци.

„Интелектуални” теми в този дух заливат таблоидите преди старта на всеки сезон на X Factor. А интригата между водещите е една и се улавя с просто ухо от по-паметливите зрители – Алекс пее значително по-добре от половинката на Димитър Рачков.

Преди да стане първата дама на „Господари на ефира”, Игнатова пусна няколко сингъла под псевдонима Мари. После реши, че поп музиката е прекалено скъпо хоби, и заложи на това, в което е истински добра – телевизията. Принцеса на мелодичния хаус, Алекс имаше нулев опит като водеща в пилотното издание на „България търси талант” по bTV.

Мария обаче й даде рамо. Алекс пък й подейства упокояващо. „Преди да ме изберат за водеща, не бях работила с такова натоварване. Или се излагаш, или се оправяш. Благодарение на Мария обаче запазих и хубави спомени. Тя ми е като сестра”, казва откритието на „Ку-ку бенд”. Общата им досада към шопинга и тактът, с който изпращаха разочаровани деца зад завесите на шоуто, ги сближиха и пет години по-късно те са неразделни. Така ще бъде и в четвъртия сезон на X Factor, който стартира на 8 септември в праймтайма на Нова тв.

В паузите между снимките двете често слизали от високите токчета, за да се забавляват с участниците, издават за „Монитор” близки до продукцията. Упражнения по пилатес и йога на открито са част от екстрите, с които Алекс и Мария превръщали кастингите пред публика в забавно приключение за по-притеснителните таланти. По време на прослушванията в София двете вдигнали адреналина на екипа и кандидатите за слава, като организирали сериозна надпревара с водни колела в езеро край града. Блондинките се обединили в отбор, който спечелил импровизираното състезание. „В 90% от случаите Мария ми действа смехотворно.

И двете сме много организирани

Аз съм по-точна времево, докато тя е по-голям перфекционист в изпълнението на задачите си. Може и да не ни личи, но и двете сме адски притеснителни. Още когато започнахме да работим заедно, й казах, че ако бяхме аз мъж, а тя жена, сега щяхме да сме женени с пет деца”, споделя с усмивка Раева. С Мария имат куп забавни случки, герой в едната от които става приятелят на Алекс DJ Дончо. Двете искали да се наприказват по женски над чаша вино. Когато Мария й отишла на гости, Алекс осъзнала, че ключовете й ги няма и е под домашен арест. Пратила приятелката си до столичен клуб, за да вземе ключовете на Дончо. Докато той й ги подавал през пулта, Мария му рекла - „Ще те чакаме вкъщи с Алекс”. Дочул безобидната реплика приятел на хаус продуцента дошъл при него и с възхищение го попитал: „Брато, ти с двете ли си?!”

Сходното чувство за хумор ги кара да посрещат с насмешка писанията, че Раева е на ръба едва ли не да завърти черна магия, за да развали стройния силует на Игнатова. „Мария е богопомазана, защото в крайна сметка при нея това е ген, а аз полагам огромни усилия, тренирам всеки божи ден, спазвам хранителни режими, докато тя не го прави. Аз казвам: „Това просто е гавра- ти ядеш повече от мен, не спортуваш, а даже имаш мускули?!” Мария е моят стимул, тя не е човек, който ме комплексира. Аз като се погледна в огледалото и видя, че дупето например ми е по-голямо, влизам в залата и го правя за два дена такова, каквото искам да бъде”, обяснява Алекс.

Фен на ситкомите, тя често се шегува, че по натюрел с Мария са близки до Фийби и Моника от „Приятели”. Дали ще влязат в ролите на ексцентрична мечтателка и обсебена от чувство за контрол невротичка, ще разберем по време на големите концерти на X Factor. аз мъж, а тя жена, сега щяхме да сме женени с пет деца”, казва Раева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !