Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Алекс Раева призна: Аз бях голямата любов на Слави!

отпечатай новината

26.08.2015 09:15 | Видян 5512 пъти

 Алекс Раева призна: Аз бях голямата любов на Слави!

Първото категорично доказателство за любовта на Слави Трифонов с Александра Раева излезе наяве 10 години след интимната им афера. Припомняме, че в периода 2004-2006 г. беквокалистката на „Ку-ку бенд" имаше гореща афера с шефа си. До този момент обаче наяве не се бе появявала тяхна по-интимна снимка, пише в. Всеки ден.

Преди дни обаче светски сайт тиражира пикантен кадър, правен през 2006 г. На него са Слави Трифонов, Деси Добрева и Александра Раева. Фотосът е разпространен от човек, който е попаднал на него случайно. Правен е от негов приятел.

„Видях тази снимка, която е отпреди доста време, когато хората на нея бяха на върха на славата. Слави, Алекс Раева и Деси Добрева, заобиколени от охрана, очевидно в нощен клуб. Една от малкото снимки, да не кажа единствената, на която Алекс демонстрира по-специално отношение към бившия си шеф. И един от малкото моменти, в които Трифонов се появява на обществени места в компанията на жени", казва човекът, предоставил снимката.

Връзката на Слави с Алекс е една от най-коментираните в светските среди. Двамата се залюбват 4 години след запознанството си. В един момент отношенията им от чисто служебни преминават в интимни. Трифонов нарушава правилото си да не създава връзки на работното си място (по-нататък това ще му стане навик) и се впуска в афера с Алекс. Любовта им е изпълнена с куп скандали и обрати. Алекс дори се премества да живее в апартамента на Дългия. В един момент, през 2005 г., Слави дори й подарява годежен пръстен! Работата започва да намирисва на брак.

„Да, знам, че аз съм голямата любов на Слави. Това той ми го е казвал много пъти. Но дори и да не ми го беше казвал, аз като жена го усещам и знам, че е точно така", казва самата Александра Раева. Всичко обаче приключва през 2006 г. Варненката внезапно забременява. Оказва се, че тя носи плода на забранената си любов със Слави. И Алекс, и шоуменът са сащисани. Ако тя роди, ще стане публична тайна, че имат връзка.

Започват да умуват какво да правят. Огорчена, че Слави дори поставя под въпрос дали детето трябва да бъде родено, певицата решава да направи аборт. Една сутрин, без да уведоми партньора си, тя премахва бебето. Уведомява Трифонов с SMS, събира си багажа и се връща в родния си град при майка си, където няколко дни плаче. „Този аборт съсипа връзката им! Охладняха един към друг. Слави още не може да си прости, че не е настоявал детето да се роди", коментират близки до двамата. Раева напуска предаването и всеки поема по своя път...

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !