Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

T-DJ Milana лъсва гола в новия клип на фолк певицата Валя

отпечатай новината

05.03.2013 10:00 | Видян 6598 пъти

T-DJ Milana лъсва гола в новия клип на фолк певицата Валя

След като през лятото на миналата година се заговори в медийното пространство, че фолк певицата Валя подготвя музикален проект с екип от чужбина, днес вече можем официално да съобщим новината около червенокосата изпълнителка. По телевизията предстой да се завърти най-новата англоезична песен на Валя - “Gimme some more”.

Песента е с участието на Steven James и световно известната топлес диджейка Milana, която е позната с голите си и нестандартни партита по целия свят. Музиката, текстът и аранжимента на песента са на Мартин Димитров. Именно той е и човека направил запознанството между Валя и Милана още през лятото, когато тя направи поредния си гастрол в България.

Голата T-DJ Milana е известна, че зад пулта се отличава с модерни сетове, топлес миксиране и атрактивна визия. Нейните голи и еротични партита, в които захвърля сутиена и остава само по прашки от години предизвикват интерес в различните държави, в които гостува. В тази светлина ще я видим и в новия клип на фолк певицата Валя, където Milana ще лъсне гола и ще покаже прелестите си.  

Steven пък е роден в Германия, но корените му са от Ямайка. Занимава се с музика от малък и се изявява в различни стилове музика между които – хаус, фънк, рап и др. Има информация, че Steven е далечен роднина на най-бързия човек на света Юсейн Болт.
От екипът, работил по проекта съобщават, че и изпълнителката на „Пайнер” - Валя е направила предизвикателни кадри във видеото, което скоро ще се появи.

“Gimme some more” е поп парче, което звучи много свежо и модерно. Това е втората англоезична песен в кариерата на Валя. През 2011 певицата предложи на феновете си парчето „Make me crazy”.  Пайнерката, за разлика от други свой колежки с лекота изпълнява подобен тип песни, с англоезични текстове, тъй като тя отлично знае - писмено и говоримо, английски език.


автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !