Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Ето как отслабват звездите

отпечатай новината

28.02.2013 10:30 | Видян 7470 пъти

Ето как отслабват звездите

Зверски диети, съмнителни медикаменти и скъпоструващи терапии – това са само малка част от средствата, благодарение на които звездите от телевизионния екран изглеждат фини е във форма.

Чудодейното им отслабване често изглежда почти като магия. В повечето случаи обаче то не се дължи на упорито потене във фитнеса. Благодарение на малко известни и свръхмодерни терапии повечето известни успяват да направят буквално чудеса с външния си вид, без да си помръднат и пръста.

Половинката на най-известния шоумен у нас Слави Трифонов – Мартина Огнянова, се възползва с всичка сила от най-модерните достижения в салоните за красота. По два пъти на седмица тя се подлага на RF лифтинг.

Безболезнената манипулация представлява генериране на висока температура в най-дълбоките слоеве на кожата чрез радиочестотна електромагнитна енергия. Процедурата има доста добър ефект, но за съжаление е много скъпа. Едно третиране на участък от тялото струва от 30 лева нагоре, а за пълен ефект е необходимо третирането на поне четири-пет зони на тялото. По груби сметки излиза, че изгората на Трифонов плаща по стотина лева на посещение, което натрупва доста солена сума за месец.

Сред най-известните c ограничителните си хранителни режими е фолк певицата Глория, пише Галерия.

Тя от години следи до грам какво хапва и по няколко пъти в годината ходи на изчистващи терапии при доктор Емилова. В резултат на строгите ограничения е стройна като фиданка. Единствената глезотия, която си позволява извън хранителния режим, е телешкото месо.

Азис, който напоследък отслабна драстично, се е запалил по биохраните. Певецът дори си поръчва продуктите от чужбина. Начинът, по който приготвя храната, също е специален – цели се не само добрият вкус, но и запазването на всички витамини и минерали. След като промени изцяло храненето си, Азис постигна доста хармонична и стегната фигура.

Примата на българската естрада Лили Иванова също е известна със спартанския си хранителен режим. Диетата й е доста специфична – сутрин изпива чаша топла вода на гладно. Закуската й представлява кафе с мляко. Основното й хранене за деня е към 4-5 следобед. Тогава тя си позволява попара със сирене или сухар с два белтъка. Лили Иванова не близва от години нито сол, нито захар.

Късно вечерта примата си позволява нещо леко за вечеря, като най много предпочита странната комбинация от карфиол с мед.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !