Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Мара с акции в империята на Гущеров

отпечатай новината

15.02.2013 09:30 | Видян 3945 пъти

Мара с акции в империята на Гущеров

Много скоро ще настъпи глобален за поп фолка апокалипсис! Миньончето на лекия жанр Мария, замисля да слезе завинаги от сцената. И да навлезе в друг бизнес за милиони-този на бившия червен депутат Добромир Гущеров за чиято снаха се гласи, научи Уикенд от ВИП клюкари.

Говори се, че фолк дивата уговаря половинката си да й прехвърли някои от хотелите на фамилията, под нейна опека. Така певицата ще се подсигури с милиони и ново поле за изява.

Още докато беше женена за Димитър Андонов Мария разполагаше с акции от семейните хотели. След развода обаче се наложи да се откаже от тях.

Говори се, че брюнетката може да се сдобие с акции както на хотели по наши курорти, така и в Алпите, тъй като Гущеров — старши отдавна живее в Австрия. „Гущеров, какъвто е ларж, като нищо ще й купи един. Но дали няма да му се наложи след време да си го вземе обратно?“, коментират колежки на певицата.

Откакто се събра с Християн Гущеров Миньончето почти няма участия, заради астрономическата си тарифа. Затова и сериозно обмисля да смени професията и да се захване с хотелиерски бизнес.

Говори се, че бъдещия свекър на Мария е сред най-големите български олигарси. А състоянието му се оценя на 40 милиона долара, пише още Уикенд.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !