Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Мария се отказва от чалгата

отпечатай новината

21.01.2013 09:30 | Видян 3748 пъти

Мария се отказва от чалгата

Последната клюка в музикалните среди гласи, че фолк певицата Мария вече окончателно е решила да прекрати своята кариера. Хора от шоубизнеса загатват, че по този повод между нея и шефа на Пайнер инж. Митко Димитров избухнал неприятен скандал, издава Супер 19'.

Според мълвата в бранша, Мария била повече от категорична, че вече няма смисъл да си къса гласните струни по разните му там участия, защото е напълно осигурена от годеника си Християн Гущеров. Това обаче съвсем не се понравило на Митко Пайнера и той дори се самопоканил на гости в дома ѝ, за да обсъдят бъдещето на нейната кариера. Като всеки бизнесмен, той не искал да изгуби една от оборотните си певици и да я остави да потъне в забвение.

Какво точно са си говорили двамата никой не може да каже, но съгласно слуховете, деловата среща приключила с минискандал. Мария така и не поискала да изслуша доводите на бившия си началник и упорито продължавала да твърди, че не се интересува повече от музикалната си кариера. Християн Гущеров пък се проявил като истински мъж и заявил, че ако има някакви сметки за уреждане, то той е готов да покрие щетите на продуцентската компания, само и само да ги оставят намира. Нейни приятелки твърдят, че той буквално се е превърнал в слуга на брюнетката. Гущеров играел ролята и на моден гуру, като започнал да избира тоалетите на изпълнителката.

Пак той давал и идеи за клиповете ѝ, даже я напътствал какви песни да сътворява, пише Супер 19'.

Злобари във фолка подмятат, че разговорът в тузарската хасиенда свършил доста неприятно и за двете страни, защото в един момент нервите на Марето не издържали и тя учтиво, но твърдо, показала на инж. Димитров къде е изходът на жилището. Останала безчувствена дори и пред обещанията, че със сигурност ще получи награда на предстоящата годишна церемония на "Пайнер" и за пореден път казала, че повече не иска да гради кариера.

Дали фолкаджийката действително е решила да прекрати музикалната си кариера тепърва ни предстои да видим. Към момента обаче името ѝ все още е в анкетната карта на ТВ Планета, където се състезава наравно с другите видни представителки на лекия жанр в популярните категории.

Водещата на Горещо пък реши да разчисти сметките си с фолк певицата Мария. Вендетата на Райкова идва дни, след като Мария ѝ върза тенекия и не се яви в студиото на предаването ѝ. Половинката на милионера Гущеров отсвири Венета по безподобен начин. Навръх Нова Година тя била поканена да избере Най-горещите мъж и жена за 2012, но не благоволила да се появи на снимките. Засегната, че в ролята си на жури ще пропусне възможността самата тя да стане Най-гореща жена на годината, Мара решила да си остане вкъщи.

Още в новогодишната нощ Венетка захапа миньончето и липсата му на елементарни обноски. Шегата с Мария продължи до края на предаването, в което колеги на певачката държаха неин плакат. Истинското отмъщението на водещата не закъсня и само броени дни след началото на новата година, тя изтипоса фолкаджийката в жлъчен материал. Целта на гневната Райкова тирада бе да се подиграе с таланта и визията на старозагорската чалга дива. Водещата сравни живота на Марчето с турски сериал. Певачката бе описана като момиче, израснало в панелните квартали, което се докопало до пари и лукс благодарение на бившия си съпруг - Митко Андонов.  Тя добави, че Мара Отварачката провидяла сексапила на Хриси Гущеров, едва щом се запознала със съдържанието на банковата му сметка, пише още Супер 19'.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !