Ринго Стар с първи сингъл от...

Легендарният Ринго Стар представи „February Sky“ - първи...

Успехът не е да спечелиш всяка битка,...

Успехът не е да спечелиш всяка битка, а да имаш силата...

Ето я любовницата на Митьо Гърнето

отпечатай новината

08.02.2013 14:15 | Видян 5842 пъти

Ето я любовницата на Митьо Гърнето

Публична тайна е, че откакто е дойде на власт на „Армията“, Митьо Гърнето е нередовен платец към по-допечните си футболисти, а служителите си редовно докарва до просешка тояга и глад, бавейки с месеци заработените им възнаграждения, научи Уикенд.

Не така стиснат похотливецът бил и продължава да е единствено към Емануела, за която спокойно може да се каже, че е на секс щат в клуба. Аманзаман, пачки за всички останали може да няма, за държанката обаче валят като пролетен порой!

Брюнетката от Варна била на издръжка на футболния бос от цели три години, през което време Гърнето смело слагал рога на съпругата си.

Покрай дащния перничанин адашката на фолкпевицата Емануела доста повишила стандарта си, интригантстват пред запознати. Откакто си ляга с „червения“ президент, морската красавица сменила няколко луксозни коли.

До неотдавна шофирала „Фолксваген Бийтъл“ кабрио – колица, предпочитана от мутресите. Наскоро обаче минала на по-висок клас и яхнала „Мерцедес“, разбира се, подарък от чичо Митьо.

Ако само това бе инвестирал в любовницата си пернишкият бизнесмен, да не ги е чак толкова яд изгладнелите му чиновници.

Все пак нали всеки уважаващ себе си богат кръшкач се отблагодарява на интимната си партньорка с четириколесен дар.

Само че вместо служителите в ЦСКА да нахранят семействата си, парите им отишли още за пластични подобрения по Емануела и за апартамент от 150 квадрата в квартал „Витоша“!

До покупката на недвижимо имущество се стигнало след голям селски панаир, какъвто само един перничанин може да забърка.

След като преди няколко месеца 45-годишната г-жа Гърне най-накрая се усетила, че е рогоноска подала молба за развод и се изнесла от семейното имение в „Бояна“, собствената й майка не я последвала.

Тъщата на футболния бос отсякла, че няма да си помръдне задника от квартала на богатите.

Това обаче се оказало пречка любовчията Борисов да настани в дома си Емануела. Все пак пробвал, като за известно време брюнетката се нанесла под покрива на спонсора си.

Съжителството между тъща и любовница обаче се оказало невъзможно и почти 50-годишният „титан“ се принудил да купи жилище, в което да консумира връзката си с наполовина по-младата си приятелка.

Ако се вярва на клюките от „Армията“, Димитър Борисов пренасочил част от охраната си към Емануела, след като собствената му дъщеря се заканила с голи ръце да оскубе „кокошката, дето кълве оная работа на баща ми“.

Наследничката на Гърнето шофирала джип „Мерцедес“ G класа и даже се заканила, срещне ли разтурикъщата на улицата, да я размаже от раз.

На всичкото отгоре футболният президент не давал и косъм да падне от главата на любовницата си, камо ли пък някой да я задиря.

Източници твърдят, че смелчага, осмелил се да си поиска секс от Емануела, си платил с натъртени ребра и няколко шева от мутрите на ревнивото Гърне, допълни Уикенд.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !