Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Христо Стоичков прави ЦСКА 2

отпечатай новината

14.08.2012 09:30 | Видян 2774 пъти

Христо Стоичков прави ЦСКА 2

ЦСКА 2 ще правят Христо Стоичков, Емил Димитров и компания, съобщава “Меридиан мач”. Дори Димитър Борисов и Иво Иванов да не предадат акциите на новия инициативен комитет, те ще задействат план Б. Новото АД, за чието скорошно учредяване спомена депутата от ГЕРБ Емил Димитров, ще стане собственик на втородивизионния Чавдар (Етрополе). Именно Димитров управлява тима от малкото балканско градче. Отборът ще бъде преименуван, като идеята била новото название да е ЦСКА 2012 или ЦСКА 1948.

Клубът ще продължи участието си в „Б“ група, но ако се стигне дотам, влизането му в елита е 100% сигурно. Бъдещите шефове на ЦСКА са убедени, че дори при този вариант феновете ще проявят разбиране. Положението в „Борисовата градина“ е толкова безнадеждно, че някои привърженици са готови любимците им да изкарат един сезон в изгнание, стига само Димитър Борисов и Иво Иванов да не са шефове. Очакванията са феновете да припознаят истинския ЦСКА в новия отбор, чийто президент ще бъде Христо Стоичков.

Бъдещето на настоящия клуб остава неясно. Той може да продължи участието си в „А“ група. Това обаче най-вероятно ще доведе до объркване, тъй като ще имаме два отбора ЦСКА в професионалния футбол.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !