Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Слугиня гледа щерката на Мара

отпечатай новината

07.02.2013 15:15 | Видян 4077 пъти | Гласували 1

Слугиня гледа щерката на Мара

Фолкдивата Мария далеч не е най-идеалната майка, както се изкарва. Тъй като заради звездния си статут певицата не успява сама да се справи с родителските си задължения, тя е наела жена, кояо да я отменя в грижите за 4-годишната Марая – дъщеря ѝ от бившия ѝ съпруг Димитър Андонов, пише Уикенд.

Просторният апартамент на Християн Гущеров в столичния кв. "Лозенец" е обитаван не само от милионера, певицата и наследничката ѝ. С тримата съжителствала и въпросната жена за всичко, отбелязва изданието.

Дамата не била случайна. За да заживее в дома на двойката, тя била избрана измежду над 100 кандидатки за работата, за която Мария потърсила съдействие от специализирана фирма за гувернантки и детегледачки. Имала дълъг списък с претенции спрямо жената – да има педагогическо образование, да не е семейна, да не е от провинцията и прочие, и прочие. Накрая се спряла на въпросната Юлиана.

"Тя ми помага много за Марая. Възпитава детето така, както бих я възпитала и аз. Юлиана е изискан човек, педагог е" – изпъчи се в гърдите Мара наскоро.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !