Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Стойка: Помолих Мариян да не яде месо, за да го целуна

отпечатай новината

25.01.2013 12:15 | Видян 4555 пъти

Стойка: Помолих Мариян да не яде месо, за да го целуна

Стойка Стефанова , известна като пловдивската пипируда от Биг Брадър, призна, че първата й целувка с гаджето й била странна, пише Блиц.

"Засякохме се в една работа. Дълго време бяхме приятели преди да се открием, разказа Стойка пред Нова телевизия. – Мариян има магнетични очи. С тях ме плени. Но беше много забавно, когато реших да го целуна за първи път. Понеже съм вегетарианка го помолих два не яде месо, за да мога да го цункам. Той ме послуша.”

Приятелят на Стойка е инженер и бил много точен. “Понякога аз, като артистична натура, разказвам нещо и малко преувеличавам, а той ме контрира. Примерно казвам, че нещо е 18 сантиметра, а той: “Не, мило, беше 15.” Много е точен”, разказва Стойка.

Тя не иска да се сеща за последното си участие в къщата на Биг Брадър. “Гадно ми става като се сетя. Тава беше къща на ужасите, а не на шоу”, сподели сега тя.

Приятелят й Мариян пък харесвал как нарежда Стойка другите съквартиранти. “Тя не е такава в съвместния ни живот. Явно обстановката там не й е влияела добра. Добре нареждаше понякога съквартирантите и да си призная, харесваше ми как се държи. Но, пак ще кажа, там тя е била в друга обстановка. Тя е артистична натура, защото сега се занимава с театър. Много е различно”, обясни Мариян.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !