Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Стойка Пипирудата: Никога повече в Биг Брадър!

отпечатай новината

07.01.2013 10:00 | Видян 2090 пъти

Стойка Пипирудата: Никога повече в Биг Брадър!

"Не ме дразни това, което пишат за мен след края на поредното издание на Биг Брадър. За мен бе трудно решение да участвам отново, защото вече имам друг живот и в реалния свят съм друга. След първото ми участие поех по свой път с желанието да се наложа в професията, която избрах – актьорската", това каза пред Нова телевизия двукратната участничка в риалити шоуто Стойка Стефанова .

"Никой в Къщата не се интересуваше с какво се занимавам. Интересуваха се от клюките, за това какво ще готвим. Но трети път към този "социален експеримент" няма да поема. Никога!", категорично заяви Стойка.

Тя не отрече, че в Къщата е имала и много положителни емоции, имала е и възможността да се погледне отстрани – да се види докъде може да стигне и колко е устойчив характерът ѝ.

Актрисата сподели, че в момента подготвя участва в представление, което цели да направи здравите деца по-толерантни към проблемите на техните връстници с ментални и физически увреждания.

"Пиесата "Открий ме" е интерактивна и публиката не само гледа, но и участва в действието", сподели Стойка .

Тя разкри, че е почерпила опит в този тип работа от свои арменски колеги.

"Целта е да се даде възможност на децата с увреждания да разгърнат своя потенциал и да живеят в една обичаща ги и загрижена за тях среда", обобщи актрисата.

Източник: Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !