Отмъстителите е най-гледан на...

Нетфликс, Амазон и другите платформи за филми не успяха...

Деян Донков и Радина пред раздяла?

отпечатай новината

05.01.2013 09:18 | Видян 2114 пъти

Деян Донков и Радина пред раздяла?

Една от най-одумваните двойки - Радина Кърджилова и Деян Донков, е пред раздяла. Двамата минават през изключително труден период, като вината не е толкова в липсата на любов, колкото в разминаването на графиците. Арт звездите получиха тежки роли в два нови сериала - Деян в медийно-криминалния "Четвърта власт", а Радина в семейната сага "Фамилията".

Ролите им в театъра допълнително гълтат време и актьорите все по-рядко имат време един за друг, разкриха близки на двойката. 

Именно напрегнатият график беше основната причина Деян да се раздели с предишната си любов - манекенката Кристина Милева. 

Тогава Донков посочи като основна причина това, че когато той се връща от работа, тя заминава и нямат никакво време един за друг. Отказът на Едуард Олби да отстъпи правата на военния театър за "Кой се страхува от Вирджиния Улф", където самата Радина имаше роля, допълнително е угрижил актрисата, която все още изживява неприятния фаул.

Кризата между Деян и Радина допълнително се е засилила покрай празниците и двамата не прекарали Коледа и Нова година в същата романтична еуфория, която ги беше завладяла преди година.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !